top of page
Abstract City Lights

Világítástechnika

Light Tower

A Lexcom cégcsoport foglalkozik egyedi mobil Light Tower eszközök bérbeadásával, üzemeltetésével is. Ez a gázolajjal működő berendezés tökéletes megoldás az időszakos rendezvények, építkezések, forgatások megvilágításához, biztosításához. Beüzemelése pár percet vesz igénybe, magassága és a reflektorok iránya állítható. Kikapcsolása is pár perc, amely során a saját szerkezetébe visszacsukódik, ezáltal biztonságosan elzárható. Szállítása és kezelése is felhasználóbarát. Ajánljuk kültéri építkezésekre, őrzendő területekre, fesztiválokra, forgatásokra és bárhova ahol nem, vagy nehezen kialakítható az elektromos hálózat. A PpoPa Tower Light NS egy halk kivitelű eszköz, campingek éjszakai nyugalmát biztosítani is tökéletes.

A reflektor 4 x 1000 Watt fémhalogén égőtesttel rendelkezik, súlya: 1100 Kg, mérete: 1,20 x 1,20x 2,7 m összecsukott állapotban. A reflektorokat 8,50 méter magasságig lehet kitolni.

Screenshot 2023-04-25 at 15.18.06.png

A Light tower előnyei

1

Azonnali indítás

Akkor kezdje el a dolgokat, amikor Önnek a legjobban megfelel. A toronyfény teljesen önhordó. Ez egy kényelmes beépített időzítőt és szürkületérzékelőt jelent, amely biztosítja a bármikor történő be- és kikapcsolást. Nincsenek felesleges világítási órák. Ezért költséghatékony.

2

Vandálbiztos

Tornyaink nagyon vandálbiztosak. A trespa falaknak és a nehéz konstrukciónak köszönhetően nem szükséges külön kerítést bérelni/elhelyezni a toronyfény körül, hogy megvédje azt a vandalizmustól, és megkíméli Önt az esetleges extra gondoktól.

3

Időmegtakarítás

A kihúzható árboc elektronikus vezérléssel bővíthető, és a megfelelő helyen gyorsan beállítható. A beépített időzítő/szürkületérzékelőnek köszönhetően nem kell többé egymás után elindítani és kikapcsolni az árbocokat, ami sok időt takarít meg.

4

Könnyű szállítás

A kompakt kialakításnak köszönhetően egy pótkocsin egyszerre akár 22 darab is szállítható. Ezáltal jelentős szállítási költséget takarít meg.

5

Megfelelő megvilágítás

A nagyméretű dízelüzemű tartályának (280 l) köszönhetően ez a toronyfény teljesen függetlenül működik, és legalább 14 napig (napi 10 órán keresztül) biztosítja a megvilágítást (4 x 1000 watt).

6

Alacsony zajszint

Extra csendes kipufogógáza miatt ez a toronyfény ideális olyan helyekre és területekre, ahol nagy tömegek és zenei események vannak. Alig fogja észrevenni ezeket a generátorral ellátott tornyokat.

Kiemelt Partnereink

Szigetlogo2023.png
whitebalatonsound2023.png
Efott2023Logo.png
Strand2023Logo.png
VoltLogo2023 copy.png
ALDI_2017 Logo.png
FinaLogo copy.png
hungaroring-logo-white.png

Keressen meg minket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megkezdhessük a közös munkát!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Köszönjük üzenetét!

bottom of page